Litteraturkvalster & småtankar jubilerar!

jubileumPå dagen för tre år sedan sjösattes Litteraturkvalster & småtankar. Från början en ganska anonym blogg där endast ett fåtal i min omgivning visste att den fanns (idag är jag inte fullt så hemlighetsfull och/eller anonym). Den har varit – och är – en viktig del i mitt mående och har hjälpt mig att våga ta steget utanför bekvämlighetszonen och att ta upp kampen mot min inre prestationsprinsessa. Inte minst har bokbloggarvärlden varit oerhört välkomnande och inkluderande, vilket är fantastiskt. Tänk så många vänner jag fått under dessa tre år!

Det här året har jag också skrivit på Kulturkollo, vilket möjligen har påverkat min publiceringstakt men jag hoppas att de båda bloggarna berikar varandra och tillsammans får skapa en helhet över mitt bloggande. Tid, engagemang och läslust kontra skrivlust påverkar naturligtvis där jag tidvis har haft svårt med läsningen blir självklart bloggande påverkat. Balans är alltid svårt tydligen.

Jag är glad att du finns Litteraturkvalster & småtankar – jag är glad att du överlevt i tre år – jag är glad att ni läser och förhoppningsvis fortsätter göra så. Tack!

Foto: Celebrate 6 av Amanda Tipton (CC BY-NC-ND 2.0)

7 reaktioner till “Litteraturkvalster & småtankar jubilerar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s