Jag är inte värdig och/eller världsherravälde!

rösta
Med lika delar stum förvåning av typen ”hur hände det här?”, till sprallig och jag-vill-knuffa-alla-i-närheten-irriterande-hoppsigt-glad och i mindre stolta stunder (men flyktiga!) inslag av hybris av typen ”I will rule the world!” till att dippa ner i ”jag-är-inte-värdig-träsket”. Tämligen labil med andra ord. Same old. Same old.

Kulturkollo är en av tre nominerade till kategorin Årets bokblogg i Massolit Book Blog Award 2015. Så nej, det är inte min egen blogg, utan en där jag är en av sju skribenter, men stolt som en tupp ändå. Inte kunde vi anat detta då, för ungefär ett år sedan, när vi satt och diskuterade fram och tillbaka i största tystnad via nätet att det skulle bli så bra som det blev. Och vilka fantastiska finalister; Dark places och Tystnad! Stolt och gla´ – bada i chokla´!

I kategorien Årets nischade bokblogg finns: Feministbiblioteket, Breakfast Book Club och Den döda zonen (som även är nominerad i Årets blogginlägg med sitt Söndagsintervjun: David Peace – om text och skrivande). I den sistnämnda kategorien är även min kulturkollokollega Lotta nominerad med sitt inlägg Chick-lit – inget att skämmas för samt Bokpandan med Det här med bokbloggare, skyldigheter, och recensionsexemplar.

Men in och rösta vettja! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s