Att vila i trygg okunskap om barndomsfavoriterna

Virginia Andrews Vindsträdgården har tydligen filmatiserats igen. Eller så himla aktuellt är inte denna nyhet. Den hade tydligen premiär i januari. Mitt elvaåriga jag ä l s k a d e boken när det en gång begav sig (närmare bestämt 1986). Jag är dock totalt ointresserad av att läsa om den och låter mig vila i trygg okunskap om hur välskriven (eller inte) den egentligen är.

Många var vi, sjuttiotalister, som slukades av historien om de fyra syskonen Chris, Cathy, Carrie och Cory, som låstes in på vinden av en något sadistisk mormor. Så mycket mer än så minns jag inte.

5 reaktioner till “Att vila i trygg okunskap om barndomsfavoriterna

  1. Åh guud, hade en period i högstadiet då jag läste allt Virginia Andrews skrev. Så sjukt obehagliga böcker nu i efterhand, det handlade ju alltid om ett syskonpar som fick ihop det. I alla böcker. Fast nu blev jag ändå sugen på att se filmen, rätt intressanta skådespelare. Haha.

  2. Lite lustigt…. just Virginia Andrews Vindsträdgården är mitt val i 30 dagar med böcker för dag 12, en bok som jag brukade älska. Jag fullkomligt slukade hennes böcker ett tag 🙂

      1. Jag listar bara böcker. Kommer nog aldrig att våga läsa om Virgina Andrews, men de får stå där och lysa upp i bokhyllan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s