Bakåtsträvare? Jag? En sann skeptiker om jag får be.

Ibland tar det lite längre tid helt enkelt. Det går några extra rundor innan hissen går hela vägen upp. Undertecknad kan behöva något mer känna-av-tid innan den där hamstern som var död trots att hjulet snurrade plötsligt har fått liv igen. På ett näst intill bokstavskombinationslikt sätt är undertecknad skeptisk mot allt som [insert valfri kategori av uppfinning/tänk/idé/livsavgörande sak] tills tioöringen har trillat ner och jag kan inte förstååå folk som tvivlar detta geniala [insert valfri kategori av uppfinning/tänk/idé/livsavgörande sak].

För att understryka detta särdrag kan jag presentera ett par exempel. Twitterföraktet var stort innan det plogades hela vägen fram och polletten föll ner. Likaså var jag extremt skeptisk, för att inte säga kritisk, när sambon skaffade mobil (en tegelstensstor Storno anno -92) för vem behövde bli nådd hela tiden? Idag, nu när alla hästarna står fint i stallet, kan jag själv inte lämna hemmet utan mobilen. Ja, ni förstår.

Så nu är det dags att erkänna att jag har så smått blivit intresserad av poddradio. Men som den sanna skeptiker jag är har jag ingen aning om vad som är bra (drunknar näst intill av utbudet). Den enda podden jag lyssnat på är Bokhoras. Så jag behöver därmed er hjälp – vad har ni för litteraturrelaterade poddar att rekommendera? Hjälp den skeptiske att bli en poddist.

2 reaktioner till “Bakåtsträvare? Jag? En sann skeptiker om jag får be.

  1. Litteraturrelaterat: Bokcirkeln, Detektiverna i P1 (gammal serie i 8 avsnitt men väl värd att ladda ner och lyssna på tyckte jag), Radioföljetongen/Novellen
    Roliga podds: På minuten, Spanarna, Mammas Nya Kille

    Allihop på Sveriges Radio! De har också rätt öppet arkiv så att man kommer åt gamla program.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s