Ångest? Jag? Tillåt mig småle.

Är det något som jag anser mig vara expert på så är det ångest (i bästa alternativt värsta Lagerkvists anda, vi snackar blodiga fåglar, såriga strupar och naglar som slits från fingrarna. Ja, ni som kan er Lagerkvist hänger med i mitt tänk här). Bokbabbel fick idag igång Fiktiviteters beslutsångest då den förstnämnda är pepp inför bokmässan, medan den sistnämnda har valt att avstå mässan av familjelogistiska skäl.

Andas-i-påse-ångesten sätter in av bara tanken på mässan. Jag vill för mitt liv inte missa mässan. Igen. Jag orkar för mitt liv inte med tanken på att sätta min fot på en mässa. Igen. Jag är så jäkla trött på att vara trött på bokmässan. Jag är så jäkla trött på att vara trött. Nu snackar vi beslutsamhetsångest i stora massiva lass.

Etthundrafemtio dagar återstår dock. Till att samla kraft och ta beslut. Inte av en ren händelse hamnade jag på mässans hemsida och fick ny ångest när jag såg seminariepriserna. *Andas-i-påse*. I ren attacksurfning för att förneka vad jag just uppmärksammat hamnade jag hos Dark Places och fick en fantastisk nyhet. Helenas skräcknovell Kallelsen ska ges ut av Mix förlag. Stort grattis! *Knycklar ihop påsen och slänger nonchalant iväg den över axeln*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s