#bokspionen

Brombergs förlag har (med förlaga) skapat en smårolig hashtagg på Twitter: #bokspionen. Kanske ännu roligare för er som åker kollektivt. Bilpendlare, som jag, har lite svårare att hitta lämpliga objekt, men skam den som ger sig. När vårsolen vinner över den bistra vinterkylan, brukar de små läsarna ta sig ut utanför kollektivtrafikens varma säten och kan återfinnas på strand, park eller torg.

brombergs #bokspionen

Närma dig med stor försiktighet. Ett hett tips är att du själv bär på en väl synlig bok. Blir de skrämda så börja lugnt och stilla citera ur antingen Gillian Flynn eller Elizabeth Hand, som de allra flesta tycks gilla. Vissa arter föredrar dock nobelpristagare så se till att du har en extra Lagerlöf i tygpåsen. Om du inte har smågodis i fickan så undvik att mata dem, då de tenderar att bli aggressiva. Vill du samla dem runt dig så kan det fungera om du sprider ut dillchips, ty några arter tycks leva på detta. Ut och spana!

Annonser

8 thoughts on “#bokspionen

      1. Men jag lyssnar mest på bok när jag är bland folk… Det är inte lätt att spionera på. Ps. Grill, sourcream och original funkar också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s