Februari, fäjsbok och om att vara en fluga

Tycker du att januari är tuff så ska du se vad februari har att erbjuda?!
Svar: i n g e n t i n g. Kyla, mörker och svarta hål. Februari är månaden då du tror att våren snart är här. Du tror dig se ljuset någonstans i fjärran, men du kommer att slås ned av verklighetens armhåla. Februari är månaden som aldrig tar slut.

Bloggen krånglar också. Widgeten Fäjsbok bråkar med mig och vill inte synas här i högerspalten. Den finns dock där. Fast du kan inte se den. Jag ser den dock från insidan. Vill du gå in och gilla kan du göra det här. Ja, jag fiskar lite. Och till personen som är beundransvärt snäll och försöker att hjälpa mig att lösa problemet säger jag cyniskt och otacksamt: ”jag har tusen vårkataloger som kan hitta till din brevlåda!”. Skämt och sido: tack Marcus!

Nej, ni har rätt – en dag som den här ska man inte formulera några inlägg. Man ska hålla tyst. Men jag vet en som kan. Vill ni läsa ett underhållande och inspirerande inlägg så kan ni göra det hos Helena Dark Places, som under gårdagen såg Jonas Gardells Ömheten tillsammans med Helena Fiktiviteter. Jag önskar att jag varit en rar liten fluga på Helenornas axlar. Just idag hade jag nog främst liknats vid en spyfluga. Men det hör inte till saken.

8 reaktioner till “Februari, fäjsbok och om att vara en fluga

  1. En rar liten fluga är alltid välkommen, kanske inte en spyfluga dock 😉 I övrigt känner jag igen allt vad vinterkrångel och jobbigheter vill säga, helt plötsligt idag började min blogg också se konstig ut. Orkar inte ens försöka fixa det nu….

      1. Aj, jag vill ju påskina här att du är min högst frivilliga assistent, möjligtvis även så småningom spökskrivare. Att du just nu lever under brevlådehot kan vi lämna därhän. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s