Välkommen åter

Det är mycket som kan roa en herre men jag är tveksam att du finner det här. Inte heller Sverigedemokraterna (som rättstavningsprogrammet vill ändra till Verklighetsfrämmande!). Måste jag läsa allt? Svar nej. Men sondera gärna ny litterär terräng och våga läs sådant du vanligtvis inte gör.

Med inspiration hämtad från Marcus kollade jag upp vilka sökord som används för att hitta hit. Mycket underhållande läsning må jag säga. Detta inlägg är till er stackare, som jag anar inte alls var ute efter att läsa mitt boksvammel.

Du sökte dödsryckningar och fann mig – du är besviken. Förlåt. Visserligen är jag en jäkel på yogaställningen död mans ställning, men jag antar att det inte hjälper. Och förlåt även till dig som sökte pocketbok med lila omslag som utspelar sig i england och afrika. Jag har försökt att finna ett svar åt dig, men har inte lyckats. Lila Hibiskus är det mest lila omslag jag kan komma på, men den utspelar sig endast i Nigeria. Little Bee å andra sidan utspelar sig både i Nigeria och England, men den har inte lila omslag. Men läs båda böckerna. De är väldigt bra. Vill du istället ha lite tips på hur man kan begränsa sin sökning på Internet så kanske du kan läsa här eller här.

Många komplex har jag men motorvägskomplex har jag sannolik inte. Än i alla fall. Svulla gör jag gärna: god mat, godis och TV-serier. Gärna i kombination. Till dig som sökte på Kramkudde: kram på dig!

Välkommen tillbaka!

P.S. Ni som sökte Torka aldrig tårar utan handskar med hundratalet varianter: ni har hittat helt rätt! Även ni som sökte Jonas Hassen Khemiri, Chimamanda Ngozi Adichie, Vi måste prata om Kevin och till er som undrar när The Twelve eller De första tolv kommer på svenska: Svar juni. Då jäklar blir det apokalyps! D.S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s