I väntan på…

böcker som jag har lite extra längt efter får jag skriva ett inlägg om dem. Så att längtet blir lite mer, men känns lite mindre långt (frågor på det den logiken?).

Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar – sjukdomen. Har ni följt mina inlägg om såväl bok som TV-serie, så är det svårt att missa mina känslor för dem. Jag längt´nästan ihjäl mig!

Gillian Flynns Mörka platser. Jo, jag vet att den finns att köpa. Jag har bara så mycket annat att göra först – läsa, laga mat, rota i tvätthögar, typ göra saker. Eller är jag kanske lite rädd att det blir ett antiklimax. Alla hyllar. Jag väntar. Alla hyllar lite till. Jag väntar. Tänk om jag är den endaste i hela världen som inte gillar Flynn?!

”Den som vill läsa böcker på svenska väntar alldeles för länge” (gammalt bokbloggarordspråk). The Twelve av Justin Cronin har funnit i butik sedan några veckor. Jag som väntar på De första tolv får vänta till juni 2013. På grund av rädslan att dras med i hajpen, med ett givet magplaskande antiklimax, undviker jag läsa allt om boken just nu. Så inled oss icke i frestelse! Vill du läsa om första boken så kan du göra det här.

Sist men inte minst så väntar jag på att Brombergs förlag ska ge ut Wonder av R.J. Palacio. Jag vet inte än vad den svenska titeln blir. Tack Bia för det tipset. Så fantastiskt nyfiken. Vill läsa nu!

Jag väntar och längtar vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s