Litteraturkvalster – ett litterärt orakel?

I efterskalven av gårdagens skam söker jag nya vägar där jag kan briljera med min profetiska läggning (!). Det gick ju sådär när jag gissade vilka som skulle få en nominering till Augustpriset – 0 rätt. Det gick ju så där när jag väl såg vilka böcker som nominerats – 0 lästa. Skammen! Nu säger vi inte mer om det. Okej?!

Men nu har jag hittat ett alternativ, en ny väg, en ny vandring där jag har chansen att presentera mig som stor visionär, en profet, ett litterärt orakel om ni så vill. Jag bygger nu upp en självbild som är som gjord för att raseras. Men en dag borde väl även jag få rätt?!

Ja, eller ny och ny. Det här alternativet har funnits i två år. Men det har gått mig helt förbi. Vad jag talar om? Bokbloggarnas litteraturpris, som myntades av Breakfastbookclub år 2010 då Vyssan lull av Carin Gerhardsson vann. Året därpå, 2011, vann Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.

Fram till och med 31 december 2012 kan du vara med och nominera vilken/vilka böcker som du tycker är värd Bokbloggarnas litteraturpris. Vill du veta mer klicka på bilden nedan. Själv väntar jag ett tag till då det finns en chans att jag annars missar några kommande guldkorn. Skam den som ger sig. Nu ska det litterära oraklet bravera! *harkel*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s